3 Ekim 2014 Cuma

Promosyon metal saat

Her hanede, büroda, fabrikada, işyerinde bulunan bir eşyadır duvar saatleri. Duvar saatleri, hane hanımları için bilhassa mutfakta, çocukların odalarında, işyerlerinin ve büroların duvarlarında bulunur.  Bir takım duvar saatleri ahşap, bazısı plastik, bazısı metal ve bazısı cam olabilir. Promosyon metal saat
 sert malzemesi hasebiyle oldukça dayanıklı ve uzun ömürlüdür. “Her haneye gerekli bir Metal Duvar Saati” düşüncesiyle duvar saatleri ile ilgili biraz bilgi sahibi olalım. Öyle ki saatlerin günlük yaşantımıza girişi 17. Asırı bulur. Önceleri Kiliselerde, katedrallerde ve görkemli binalarda, binaların dışına asılan büyük saatler,  sonraları daha küçük duvar saatleri haline getirilerek zenginlerin evlerinin duvarlarını süslemiştir. O senelerden bugüne de Promosyon duvar saatleri, evlerin duvarlarında asılı olarak kendine yer bulmaktadır.
Promosyon kavramının ticaret hayatına girmesiyle bir çok ürün promosyon ürünü olarak müşterilere verilmeye başlanmıştır. Satışı bire bir destekleyen promosyon ürünleri, tüketici hedef kitlesini en çok etkileyen satış, tanıtım uygulamalarından biridir. Rekabetin yüksek olduğu ticaret ortamında yalnızca promosyon ürünlerini kullanmak yeterli değil, bu ürünlerin kullanışlı, sağlam ve şık olması da ehemmiyetlidir. Metal duvar saati promosyon ürünü olmaya en uygun ürünlerden biridir. Bu saatler çoğunlukla büyük yapıda olmaları ve herkesin görebileceği yerlerde asılı durmaları ve firmaların logosu, renkleri, bilgileri için geniş, uygun yüzeye sahip olmaları dolayısıyla, promosyon ürünleri içinde en ilgi edilen ürünlerden biri haline gelmiştir. Metal olması dolayısıyla üzerindeki desenler ve renkler daha bariz, daha parlak bir sunum sergilemektedir. Metal olması sağlamlığını arttırmaktadır. Metal olması daha kaliteli bir görünüm yansıtmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder